fbpx

BERITA TERGEMPAR: Bagaimana jika saya beritahu anda ada satu alternatif untuk
menguatkan imunisasi diri menentang bahaya virus C0VlD19 selain dari vaksin!

Orang Yang Dah Pernah Hadapi Covid Je Yang Tahu Betapa Seriknya Mereka..

Jumlah kes covid19

Okay cukup, banyak hari dah kita semua tengok data-data ni, penat kan?

sad man

Saya yakin, ada dalam senarai di bawah ini masalah yang sedang membelenggu diri anda

Hilang Punca Pendapatan

Ramai yang terkesan, lebih-lebih lagi ramai yang hilang pekerjaan.

Rindu Tak Dapat Jumpa Orang Tua

Siapa tak risaukan kalau orang tua dia terjangkit? Justeru ramai yang terpaksa menahan diri dulu dari berjumpa orang tua di kampung.

Risau Bila Anak-anak Dah Mula Kembali Ke Sekolah

Sebelum ni ramai ibu bapa stress terpaksa hadapi kerenah anak menghadap PDPR, kini menjadi kerisauan pula bila anak-anak bercampur gaul dengan rakan-rakan di sekolah.

Takut Nak Keluar Sebab Risau Terkena Jangkitan

Sekarang ni, nak buat apa pun terbatas, kena berjaga-jaga.

Dalam kesemua perkara yang paling akhir sekali adalah kerisauan semua orang. Tiada siapa mahu terjangkit kerana bagi yang dah lalui tentu tahu betapa sakitnya menderita dijangkiti 😣

Saya faham kerisauan yang anda alami..

Jangan berputus asa

Jom kita lupakan perkara stress tadi

Dengan Rasa Penuh Tanggungjawab

Saya nak memperkenalkan Vitamin C keluaran Nurraysa yang mengandungi 300mg kandungan Vitamin C dalam setiap tablet. Dengan hanya perlu kemam, kanak-kanak pun mudah untuk memakannya.

Okey, ini yang anda perlukan sebenarnya, ini yang perlu ada kat rumah anda sebagai pemangkin ‘SHEILD’ tubuh anda untuk kita sama-sama menghadapi pandemik ini.

kebaikan vitamin c

Vitamin C keluaran Nurraysa ini mengandungi

kandungan bahan

Cuba lihat pesanan ini

pesanan KKM

So, Apa Kelebihan Vitamin C Keluaran Nurraysa Ni?

ramuan istimewa

Mencegah lebih baik dari mengubati

Saya taknak buat anda konfius, sebab Vitamin C ini bukan sejenis ubat, ia adalah makanan tambahan.
Cuba lihat kes berkaitan C0VlD19 ni

covid
covid 2
covid 3
covid 4

Nampak tak pentingnya untuk anda miliki sekurang-kurangnya sebotol sekarang?

OK ni saya kongsikan apa yang dikatakan oleh pelanggan sedia ada yang dah makan Vitamin C ni selain dari kes berkaitan covid

Kes Anak Jarang Demam
testimoni anak anak jarang demam
Kebetulan Exema Sembuh
testimoni exema sembuh
Kes Resdung Sembuh
testimoni resdung
Dah Tak Bersin Pepagi
testimoni tak bersin

Cara makan pun mudah je
Jom cik Akak ni tunjukkan

Sedap pulak tu 😘
Bak kata adik kita ni

So, macam manaΒ  kalau perkara-perkara kat bawah ni terjadi pula pada anda atau ahli keluarga?

Hilang Demam βœ”

1

Asma Berkurang βœ”

2

Kulit Bersih βœ”

3

Kurangkan Risiko Demam βœ”

4

Best kan? mak mana yang tak sayang anak? Mak mana yang tak nak anak2 dia dapat kesihatan macam kes-kes kat atas tadi?

love mom
Jadi, anda lah adalah ibu dan bapa yang penyayang 😍
Ya, andalah yang sedang cari Vitamin C untuk kebaikan anak ni
pointing finger

Untuk yang nak amalkan untuk kecantikan

Ada juga terjadi macam kat bawah ni

Rezeki bila kulit pun jadi lembap

testimoni kulit makin lembap

Paling best bilamana..

testimoni kurang jerawat
komen nak

Ewahhh..πŸ˜‰

Ok dah..

CUKUP

Banyak dah testimoni yang saya kongsikan

Jangan risau, saya cuma nak anda tahu kesan amalkan Vitamin C ni.Β 

Yang Menariknya

Bukan takat Nana sorang je suka..

Nana suka vitamin C Nurraysa

Abang-abang offshore kita pun amik port tau bahaya pandemik ni walaupun dieorg nun jauh di laut πŸ’ͺ

pelanggan lelaki

Jadi Berapa Harga Vitamin C Nurraysa Ni??

Okay saya faham, mungkin ada yang dah tak sabar-sabar nak beli ni

Tak sabar nak beli

Ini Harga sebenar sebotol Vitamin C ini

RM19.90(sebotol)
+
RM6.30 (postage)
Bagi Semenanjung

dan

RM21.90(sebotol)
+
RM16.40 (postage)
Bagi Sabah
RM14.30 (postage)
Bagi Sarawak

*Kalau order 10 botol terus, anda lebih jimat sebab kos postage tetap sama. Jadi nak lebih jimat jangan order sebotol sahaja. Maaf buat masa ini saya tak buka kepada pembeli dari Sabah dan Sarawak dulu atas sebab-sebab tertentu πŸ™.

Akan tetapi, Vitamin C Nurraysa ni tengah laku macam pisang goreng panas. Sekali HQ restock je, tak sampai sehari dah sold out kena booking. HQ pun ada masa dieorg ada buat HARGA PROMOSI kalau kena pada kempen mereka. Anda boleh dapat diskaun lagi murah dari RM19.90 tu.

Ni tengok ni..

Saya diberitahu stock baru sampai kat HQ tengah malam

Booking Vitamin C 1

Nak dekat jam 9 pagi, lebih kurang 4 ribu botol dibooking

Booking Vitamin C 2

Tak sampai 2 jam, stock tinggal seribu lebih je

Booking Vitamin C 3

Pada hari yang sama, jam 12 tgh hari, Hq kena restock lagi

Booking Vitamin C 4

Bayangkan, sampai tengah malam tadi, 12 tgh hari esoknya HQ dah kena restock dan kita kena tunggu 4 hari seterusnya lagi baru boleh dapatkan stock.

Jadi anda jangan tunggu lama lagi!

Lakukan Pembelian Sekarang

Anda bakal terlepas untuk dapatkan Vitamin C yang sangat diperlukan pada masa pandemik ini jika tidak bertindak SEKARANG!

Ok jap, jika anda beli 1 botol berharga RM19.90 + kos postage RM6.30, apabila anda beli 10 botol Vitamin C ni pun RM199.00 + kos postage RM6.30 (bagi Semenanjung), so memang jimatlah kalau amik 10 botol terus kan?Β 

Tapi saya ada tawaran istimewa untuk anda..

SUPER ISTIMEWA!

Untuk Pembelian 20 botol:

arrow down

Saya potong harga kaw-kaw untuk anda

Saya belanja pulak kos postage anda

dan..

Saya bagi anda freegift Self Test Kit Covid 19 yang bernilai RM19.90

Nana wow
Promosi 20 botol

So Bagi Anda Yang Nak Tahu Self Test Kit tu Bagaimana

Saya ada sediakan bingkisan videonya di bawah:Β 

Test Kit ini SPECIAL untuk anda yang membeli 20 botol Vitamin C keluaran Nurraysa ini dan tawaran ini saya tak buka lama, cukup 45 minit selepas anda terjumpa iklan ini,
TAWARAN INI AKAN TAMAT dengan sendirinya 😱

MASA BERJALAN!

Malah, Saya Bagi Anda Jaminan Pulangan Wang Sekiranya Selepas 20 botol Penggunaan Tiada Penambahbaikan Pada Sistem Imun Anda

GUARANTEE

JADI ANDA TUNGGU APA LAGI?!!

Vitamin c 1 botol

Nurraysa Vita C
(1 botol)

RM19.90

+ Postage
RM6.30

Pay with Toyyibpay scaled
Vitamin c 10 botol

Nurraysa Vita C
(10 botol)

RM199.00

+ Postage
RM6.30

Pay with Toyyibpay scaled
Vitamin c 20 botol

Nurraysa Vita C
(20 botol)

RM398.00

RM368.00

Pay with Toyyibpay scaled
MASA BERJALAN!
Vitamin c 1 botol

Nurraysa Vita C
(1 botol)

RM19.90

+ Postage
RM6.30

Pay with Toyyibpay scaled
Vitamin c 10 botol

Nurraysa Vita C
(10 botol)

RM199.00

+ Postage
RM6.30

Pay with Toyyibpay scaled
Vitamin c 20 botol

Nurraysa Vita C
(20 botol)

RM398.00

RM368.00

Pay with Toyyibpay scaled
MASA BERJALAN!

SARANAN HARIAN DOS PENGAMBILAN VITAMIN C:

DOS MINIMUM

Kumpulan Umur Dos Minimum
Bayi
0-5 bulan
25 mg
6-11 bulan
30 mg
Kanak-kanak
1-6 tahun
30 mg
7-9 tahun
35 mg
9-13 tahun
65 mg
Remaja
10-18 tahun
65 mg
Dewasa
-
70 mg
Wanita mengandung dan menyusu
-
80 mg
-
85 mg

DOS MAKSIMUM

Kumpulan Umur Dos Maksimum
Bayi
-
Tidak dapat
ditentukan
Kanak-kanak
1-6 tahun
400 mg
7-9 tahun
650 mg
9-13 tahun
1200 mg
Remaja
10-18 tahun
1800 mg
Dewasa
>19 tahun
2000 mg
Wanita mengandung dan menyusu
14-18 tahun
1800 mg
>19 tahun
2000 mg

(Sumber: http:/www.myhealth.gov.my/kepentingan-dan-ketoksikan-vitamin-c/)

Promosi free Self Test Kit

Promosi ini bukan berjalan sepanjang masa, jadi apabila saya dah kehabisan stock kat tangan, mungkin dah takde lagi freegift Self Test Kit ni

Lakukan pembelian segera, sebelum kehilangan orang tersayang!

Menyesal di kemudian hari tidak berguna lagi. bertindak segera demi kesihatan ahli keluarga anda.

SOALAN LAZIM

Ya, ibu mengandung mengamalkan Nurraysa VitaC.

Ya, kanak-kanak seawal usia 5 tahun dan ke atas boleh mengambilnya mengikut dos yang bersesuaian dengan usia mereka. Bagi usia 5-7 tahun disarankan untuk mengambil 1/2 tablet sekali sehari manakala kanak-kanak berusia 7 tahun ke atas disarankan mengambil 2 tablet sekali sehari.

Wanita & lelaki, ibu berpantang, ibu menyusu, ibu menganding & kanak-kanak berusia 5 tahun ke atas.

Mereka yang mengalami masalah batu karang yang berulang, penyakit buah pinggang atau menjalani hemodialisis kronik dan penyakit darah (kekurangan G6PDH dan hemochromatosis).

1 tablet berat 1000mg, kandungan Pure Vitamin C ialah 300mg di dalam setiap tablet, yang lain-lain adalah bahan yang digunakan untuk menjadikan tablet.

Delivery Seluruh Negara

Gunapakai servis kurier tempatan.

100% Secure FPX Payment

Pembayaran online dilindungi 100% guna Toyyibpay.

Diskaun sehingga RM30

Diskaun lebih dengan pembelian lebih banyak unit.

ONLINE BANKING